Kerhot ja muu toiminta

Perhekerho

Kerhoilloista tärkeää vertaistukea
Perhekerho järjestää tapahtumia, jossa voi tavata muita samassa tilanteessa olevia perheitä keskustellen arkeen ja diabetekseen liittyvistä asioista ja lapset pääsevät tapaamaan muita diabeetikkolapsia. Näin koko perhe voi saada arvokasta vertaistukea sekä uusia vinkkejä ja kokemuksia diabeteksen hoitoon.

Tapahtumista virkistystä ja uutta puhtia
Perhekerhon jäsenet voivat osallistua Yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin; mm. kylpylämatkoihin tai liikuntatapahtumiin ja puurojuhlaan joulukuussa.

Toiminnan suunnittelu
Kerhoilloista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä ja kertoa omia toiveitaan kuinka toimintaa voidaan järjestää.

Perhekerholla on oma facebook -sivu, Joensuun seudun diabetes -perhekerho. Jäsenyys tarkistetaan.

Yhteyshenkilö: Anna-Mari Salo


Eläkeläisten kerho Diakot

Diakot kerho perustettiin 1992 alkuvaiheessa kerholaisen keksimän nimen puitteissa, joten hyvää perinnettä jatketaan edelleen.

Diakot kerhon ohjelmaan kuuluvat keskustelut ajankohtaisista asioista joko kerholaisten kanssa keskenään tai kutsutun asiantuntijan alustuksen pohjalta.

Käymme tutustumassa Joensuun ja lähiympäristön kiinnostaviin kohteisiin. Teemme myös yhteistyötä Näkövammaisten ry:n kanssa kävelyn tai näytelmän merkeissä kaksi kertaa vuodessa. Järjestämme myyjäiset toimistolla keväällä ja syksyllä.

Kerholaisten retki- ja toimintaehdotukset otamme mielihyvin vastaan.

Diakot -kerho kokoontuu kerran kuukaudessa yhdistyksen toimistolla klo 12:00 - 14:00 tai ilmoituksessa mainitussa paikassa.

Diakot -kerhon tapahtumista ilmoitetaan Karjalaisen ja Karjalan Heilin järjestöpalstalla.

Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä.
Diakot-kerhon vastaava ohjaaja: Hillevi Invenius